Tea je nasmijano pozirala u tatinom naručju, a potom ga snimila kako se zabavlja ukrašavajući muzičare.Pevačica Tea Tairović odnedavno je u centru pažnje medija zbog često provokativnih fotografija i gustog rasporeda nastupa.

Tea Tairović retko ima priliku da se opusti i zabavi u Srbiji, ali je nedavno na Instagramu podelila fotografiju na kojoj ona i njen otac Zoran Tairović uživaju dok sviraju na tamburama.Tea se slikala sa svojim tatom, a potom ga snimila kako se zabavlja i ukrašava muzičare.Mnogi ljudi kažu da je otac na ovoj fotografiji isti, ma koliko različite njegove ćerke izgledale.Njen otac Zoran je akademski slikar koji se bavi i komponovanjem i režijom. Ima doktorat nauka. U jednom trenutku je navodno bio u vezi sa glumicom Vesnom Čipčić.

Tea Tairović je srpska pevačica, tekstopisac i igračica. Karijeru je započela učešćem na televizijskom pevačkom takmičenju Zvezda Granda 2013–14. i 2015–16, gdje je stigla do finala. Njen mejnstrim iskorak desio se nakon objavljivanja pesme “Hajde” 2021. godine, dok je sledeće godine objavila svoj debi studijski album Balkanija. Tairović je rođen 4. aprila 1996. godine u Novom Sadu, SR Jugoslavija.

Njena majka Božica Malević radila je kao TV voditeljka, a otac Zoran Tairović je akademski slikar. Tairovićeva se bavi plesom od svoje treće godine, kada je krenula u baletsku školu i osvojila drugo mesto na Svetskom prvenstvu u šou plesu. Trenirala je standardne i latinoameričke plesove, balet i jazz balet. Završila je Gimnaziju Svetozar Marković, a potom upisala Filozofski fakultet Univerziteta u Novom Sadu. Ona je istakla da nema nameru da studira psihologiju jer je od detinjstva sanjala da postane pevačica.

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here