Kako je došla zima tako nam je došla i jedna od najomraženijih radnji kada su vlasnici automobila u pitanju, a to je svakako čišćenje i struganje leda sa automobila, a pored toga tu su i zamagljena stakla kada uđemo u automobil ukoliko su automobili stojali vani.

Onda upalimo automobil kako bi se malo to zagrijaloo, pa onda brišemo krpom stakla, pa jednom rukom, pa drugom i čini nam se da radimo uzaludan posao, jer se nastavi i dalje magliti staklo.

Zo ovu situaciju naime postoje neka riješenja, a vjerovatno ste čuli kako je jedno od riješenja trljanje krpompira po staklu, a neki ljudi su čak preporučivali i bejbi ulje, a pored toga imamo i pjenu za brijanje, kao i fabričku tekućinu koja će da spriječi magljenje stakla po automobilu.

Vjerovali ili ne postoji jedan čoovjek koji je sve ove fore isprobao i on je svima objasnio koji od ovih trikova zapravo rade.

Kada je u pitanju pjena za brijanje ona se pokazala jednako efiksna kao i fabrička tekućina za sprijačavanje magljenja stakla, a kada je riječ o ostalim stvarima, oni su imali skroz slabu efikasnost ili što je najgore nikakvu.

Međutim, pored ovog trika postoji još jedan trik koji biste mogli da probate, a on vas ne košta ništa, a to je da uzmete silikonske granule i da ih stavite u par starih čarapa, a kada ih natrpate stavite ih u auto, a kako je poznato da silikonske granule upijaju vlagu vjerujemo kako će one da odradi pravi posao.

Vaš komentaR?

Preporuke