Ova voditeljka, ali i bivša učesnica rijalitija “Veliki brat”, Ena Popov ima 34 godine i ona se povukla iz javnog života, pa se odlučila posvetiti svom porodičnom životu sa svojim suprugom, a koji je inače biznismen Nenad Čanka sa kojim ona i ima dvije kćerke Riju i Milu.

Ena Popov je uvijek bila zanimljiva za medije i za javnost, pa se može reći da je javnost zanimalo svašta iz njenog privatnog života. Ono što se počelo vrtiti po javnosti jeste to ko je njen suprug i zašto ga niko ne viđa na javnim mjestima sa njom.

Muž od poznate voditeljice se skoro nikada nije pojavljivao sa njom u javnosti, ali ipak na društvenim mrežama često se zna desiti situacija da Ena objavi neku zajedničku fotku sa njihovog putovanja ili iz njihovog svakodnevnog života.

Oni su u braku od 2012. godine, a može se primijetiti prema njenom profilu na društvenim mrežama da oni svaku godišnjicu obilježe na poseban način, pa tako i Eni govore često ljudi preko društvenih mreža kako je njen suprug Nenad veoma zgodan, a da bi ga ona trebala čuvati od znatiželjnih očiju žena.

“Moj suprug i ja uspavamo našu djecu, pa onda idemo vježbati i mi smo kupili sve sprave koje su nam potrebne pa mi treniramo u kući. Tako se može reći da nam ova godina kada je sve bilo zatvoreno i kada su bile razne restrikcije oko izlaska napolje da nam nije sve to tako teško palo. Mi smo provodili vrijeme u kući i svašta smo radili, a bukvalno se nismo odvajali”, rekla je Ena Popov jednom prilikom za medije.

Advertisement