Za danas imamo jednu jako čudnu priču za sve vas, a bili ste svjedoci iste jako puno puta u svom životu. Svatko od nas barem jednom dnevno, ako ne i više puta, odlazi u trgovinu ili u neke trgovine kako bi kupio neke osnovne stvari koje su mu potrebne za njegov dom.Nekada je to veća podmira, a nekada puno manja, sve zavisi od datuma u mjesecu. Naime, vrlo često u takvim situacijama znamo iskusiti neke neobične stvari, upoznati s nekim čudnim ljudima, ali i iskusiti neke neugodne situacije koje uzrokuju prije svega arogantni i odvratni ljudi, koji misle da su pokupili svu pamet ovoga svijeta.

Svatko od nas se nađe na blagajni iza osobe koja ne zna jesu li došli ili pošli, pa kad su na blagajni kraj kase, sjeti se da im treba nešto drugo, pa pođu tražiti na drugom mjestu sve to isto.  Danas pričamo o osobama o osobama koje sve moraju da pipnu, prije nego što kupe. U redu je sa artiklima koji su zatvoreni, ali šta je sa osnovne životne namirnice, koja se zove hljeb.

Onda je ovaj momak radio nešto što je u našoj trgovini bilo sasvim normalno, pa je razbacao sav mogući hljeb prije nego što je izabrao onaj pravi, koji njemu baš odgovara. Ali to se na Balkanu ne događa, pa je ovaj momak naletio na jednog savjesnog kupca koji je snimao sve što ovaj momak radi, a zatim ga natjerao da kupi upravo onaj hljeb, koji je prvog ispipo. Nije mu bilo pravo, ali pogledajte u videu šta se desilo.

 

 

Preporuke