Do sada ste isprobali mnoge lijekove za štitnjaču, ali rezultati nisu bili zadovoljavajući? Dosta današnje populacije ima ovaj zdravstveni problem, i jedino riješenje su tablete i razni lijekovi, međutim da li postoji neki zdraviji način da se sanira ovaj jako zeznut zdravstveni problem?Isprobajte ovaj potpuno prirodni lijek na bazi bilja. Štitnjača ili štitna žlijezda je endokrina žlijezda koja koristi jod za proizvodnju hormona i reguliranje metabolizma. Potiče rast i utječe na ostale važne tjelesne funkcije, koje su itekako bitne za jedan ljudski organizam. 

Na funkciju štitnjače mogu utjecati različiti čimbenici koji mogu uzrokovati mnoge zdravstvene probleme. Ovdje možete vidjeti recept na prirodnoj osnovi koji olakšava rad štitnjače i poboljšava cjelokupno zdravlje. Evo šta vam je potrebno za njegovu pripravu:1 šalica soka od brusnice
Luk žlice mljevenih orašastih plodova
7 čaša pročišćene vode

1/4 žlice mljevenog đumbira
pola žlice mljevenog cimeta
¾ svježe cijeđenog soka od naranče (oko 3 naranče)
¼ šalica svježe iscijeđenog limunovog soka (oko 1-2 limuna)

Priprema:

Vodu prokuhajte, smanjite vatru i dodajte sok od brusnice, đumbir, cimet i muškatni oraščić dok miješate. Smjesu promiješajte i kuhajte još 20 minuta. Ostavite da se smjesa ohladi na sobnu temperaturu. Kad se ohladi, dodajte sok od limuna i naranče i nekoliko kockica leda. Uživajte u zdravom napitku, kojeg možete piti u neograničenim količinama, ali je preporučljivo da se konzumira 2 puta dnevno. 

Preporuke