Svi vrlo dobro znamo da domaćice u današnje vrijeme imaju jako puno problema sa održavanjem čistoće u samoj kuhinji gdje ima jako puno prčljavštine, htjeli mi to priznati ili ne. U njoj se sprema hrana, objeduje i ima jako puno ostataka, a sudoper je jedan od najprlčjavijih dijelova te kuhinje. U njemu se pere jako dosta puno suđa, tako da je on poprilično prljav i uvijek mu treba malo više čistoće. Ova jako domišljata domaćica otkrila je metodu čišćenja sa samo dva sastojka koji mogu očistiti sve metalne površine od svih mrlja, masti i prljavštine, i to za tren oka. Ona  je umotala sudoper u foliju, napola ga napunila vodom i dodala pet tableta u njega u tom trenutku.

Nakon toga njezin je sudoper bio kao nov. Tablete za perilicu su bile aktivne samo pet minuta, a nakon samo dvije minute struganja, sudoper ove domaćice ostao je bez ijedne mrlje. Šta mislite o ovoj ideji?

Drugim ženama i mamama ova se ideja svidjela, i morale su je jednostavno da isprobaju, pa su je odlučile podijeliti na društvenim mrežama.Na isti su način pokušali očistiti svoje pećnice i kvake od ulaznih vrata u kuhinju. Za čišćenje pećnice morat ćete odvojiti svaki pokretni dio pećnice. Svaki dio pojedinačno zamotajte u foliju, stavite u kadu i napunite vrućom vodom, potopite ih cijelu.

Nakon toga ubacite tablete za perilicu posuđa, a dijelovi pećnice ostat će potopljeni u vodi. Na ovaj način sve će biti kristalno čisto. Eto, nadamo se da smo vam uspjeli bar malo pomoći u održavanju kuhinje.

Preporuke