U druŠtvu se jedaN mit proŽćima pa skoro već vijekovima, i to se generalno prenosi sa generacije na generaciju, a to je da svekrva i snaha se nikada ne moguidobro slagati.

Kako u svijetu to je isto ustaljeno i kod nas, a vrlo često se može čuti kako snaha ogovara svekrvu i obratno.

Razloga za to može biti raznih a imamo jedan gdje su majke toliko privržene svojim sinovima da one ne mogu da dozvole da im neka žena oduzme ljubav sina i da ona više nije prva žena u njegovom životu.

Sa druge strane imamo i snahe koje ne mogu da podnesu činejnicu da se svekrva nalazi negdje u blizini, pa se krenu svađati, bez da daju priliku i vrijeme svekvrama da se one dokažu da su dobre ili ne.

Bez obzira na sve svaka strana ima svoje priče, a to je istina, a ponekad bi trebali da saslušamo obje strane kako bismo saznali koja je prava istina.

U nastavku današnjeg članka donosimo vam jednu situaciju sa vjenčanja gdje svekrva ne može da se pomrii sa time da joj snaha oduzima sina, a sitaucija je bila ta da su se oni samo vjenčavali.

Međutim, tokom vjenćanja i izgovaranja zavjeta, ona je skočila i napala snahu koje je rekla kako mladoženja ima mane i da ona to prihvata, a ova je rekla kako to nije istina. Na kraju su se ona posvađale, a svi su ustali kako bi ih smirivali dok je mladoženja samo stojao i gledao u čudu, što su mnogi na kraju osudili, tj što on nije skočio kako bi ih razdovjio.

Video možete pogledati OVDJE