Nekada vrlo popularna jugoslavenska pjevačica Maja Odzakljevska odlučila je prestati pjevati prije više od 20 godina, a danas se tu i tamo pojavljuje na nekim koncertima i TV emisijama, i izgleda što je i normalno, sasvim drugačije, a posve je posvećena svojoj obitelji, a prije svega svom unuku Luki, koji ima 10 godina i dijagnosticiran mu je autizam prije 7 godina.Nekada jako popularna pjevačica nema problema razgovarati o svom unuku i, kako kaže, cijelo svoje vrijeme usmjereno je prema njemu, i bavi se s njime svo vrijeme od kako je u penziji.

“Luka je autističan, on još ne govori, a ja sam mu posvećena do kraja. Ne kažem da sam zanemarila sebe, ali nisam nimalo zadovoljna situacijom, ali šta je tu je. Postao je posve drugo dijete. Smetaju mu svi spoljašni zvukovi. To je vrlo individualna stvar i svako dijete s autizmom svijet je za sebe, svako ima svoj problem. “Kad je Maja odlučila da se prestane baviti pjevanjem, odlučila se zadovoljiti sa samo 33.000 dinara mirovine, koja je i više nego skromna, a kako priznaje, radije je živjela od te male mirovine, nego da pjeva za puno više novca, bio joj je potreban mir, kojeg nije imala prije dok je bila dio estrade.

“Ne mogu svom unuku dati puno od svoje male mirovine, ali on je razuman. Kad mu kažem, “Baka to ne može, nemamo novca”, on se malo buni, ali šuti. Maja je otkrila da više ne razmišlja o ljubavi i otkrila je nevjerojatne podatke da je bila u braku 12 puta, a na pitanje novinara kako su izgledali njeni brakovi, Maja kaže:

“Imala sam 12 vanbračnih zajednica. Kad dođe trenutak da se rastanemo, skupim njegove stvari i kažem, do viđenja i prijatno.

Preporuke