Ova slika je izazvala lavinu komentara, Brena ostavila sinu 2.000 i poruku: On se odmah oglasio na Instagramu, svi pričaju o ovome (Foto) - Lifesytledom

Ova slika je izazvala lavinu komentara, Brena ostavila sinu 2.000 i poruku: On se odmah oglasio na Instagramu, svi pričaju o ovome (Foto)

Jedna od najpoznatijih estradnih zvijezda u našem regionu je u svakom slučaju Lepa Brena. Ova domaća pjevačica privlači veliku pažnju gdje god da se pojavi, pa su tako ovih dana svi pričali o jednoj situaciji koja se dogodila iza zatvorenih vrata njenog dana, a koju je sa publikom podijelio njen sin, Viktor Živojinović. Činjenica je da sve uvijek zanima kako to žive poznati i slavni, ali poslije onog što vam mi donosimo u našem današnjem članku i vi ćete imati priliku da se uvjerite u to da je činjenica da se njihov život ne razlikuje ništa drastično od onog kojim vi živite.

Naime, Brenin sin je podijelio poruku koju mu je njegova majka ostavila. Naime, ni on se nije mogao izvući od onog klasičnog kada vas majka zaduži da nešto kupite za nju, a ona mu je na stolu ostavila poruku šta joj treba i 2000 dinara. Mnoge je nasmijalo to što Brena ne dopušta svom sinu da ne bude produktivan, iako je svima jasno da je ona imala koga poslati da joj pomogne oko ovoga.

Viktoru je očigledno ova cijela situacija bila komična, pa je odlučio da to podijeli i na svojim društvenim mrežama, kako je to i inače njegov običaj čim se nešto zanimljivo dešava u njihovom domu ili čim Brena pravi šou za svoje ukućane.

Mi bismo rado čuli i vaše mišljenje o ovoj popularnoj pjevačici, pa nam pišite u komentarima da li se sve ovo i vama dopalo ili inače ne simpatišete porodicu Živojinović baš naročito?

Loading..

Categories: Showbizz

Leave A Reply