Naime, mi smo svi svjesni toga da se u današnje vrijeme mogu da čuju razne stvari koje nas zasigurno šokiraju, a garantujemo vam da će isti slučaj da bude i sa današnjom pričom koju vam donosimo u nastavku.

Cijela situacija se desila u Rusiji, gdje je pokrenuta krivična istraga protiv majke koja je prema njihovim navodima prodala svoje novorođenće za 270 eura.

Naime, riječ je o ženi koja se zove Čačena i ima 37 godina, a kako ona navodi ona ima troje djece koji idu u školu i kako je navela novac joj je bio prijeko potreban kako bi ona mogla da kupi djeci slatkiše i odjeću.

Ona je uhapšena nakon što joj je socijalna sluižba krenula postavljati pitanja o tome gdje se nalazi beba jer su bili upoznati sa time da je ona bila trudna.

Ona je priznala policiji kako je ona upoznala jedan par koji nije iz nekih razloga mogao da ima dijete i da im je ona prodala bebu.

Kada je odlazila na ultrazvuk i kada je kasnije otišla na porođaj ona je koristila pasoš i dokumente te žene, te je kasnije babica predala jednom čovjeku bebu jer je ona mislila da je on muž od žene koja se porodila.

Čačena je se u nekim trenucima dvoumila ali je na kraju prodala dijete i rekla kako su joj ti “roditelji” platiti dogovrenih 270 eura.

Ona je isto tako istakla kako je nekoliko puta zvala taj par ali joj se on nije javljao, a par koji je kupio bebu je uhapšen i nalazio se u pritvoru dok se o dječaku stara socijalna služba, a Čačena se nalazi u kućnom pritvoru kako bi se mogla stari o svojoj troje djece.

Vaš komentar na ovo? Da li je ovo moguće?

Preporuke