U ovom ćemo tekstu pokušati riješiti jedan problem kućanstva s kojim se susreću sve domaćice i sa njim im uvijek raste glavobolja, a to je održavanje higijene u WC-u i kupaonici, koja je uvijek, da tako kažemo, prljava i neuredna, a zbog toaletne školjke unutar kupaonice, oni se tamo sakupljaju i razne bakterije za koje se često zna da su vrlo opasne za naše zdravlje, i mogu naštetiti našem zdravlju itekako. Naravno, izgled i vlaga u kupaonici, kao i silna buđn, i sve to se može nositi s samo jednim prehrambenim artiklom koji svi imamo u kući. To je sirće od jabuke koji čini čuda uz pomoć deterdženta za pranje rublja.

Da li ste ikada probali ovu ludu kombinaciju? Pomiješajte ova dva sastojka kako biste dobili pastu, a zatim je razmažite polako po pločicama, posebno na mjestima gdje ima puno prljavštine i vlage. Ostavite ga da odstoji oko 15 minuta, a zatim očistite spužvom i toplom vodom. Sam miris sirćeta nestat će nakon nekoliko sati, a vaše pločice bit će čiste kao i uvijek

Dobar način čišćenja vašeg wc-a i kupaonice bilo da vjerujete ili ne pasti za brijanje. Sve što trebate učiniti je raspršiti pastu za brijanje, onu običnu, koja dođe u pjeni, a ne gel, po kupaonici i pločicama, posebno oko dijela oko WC-a, a zatim je razmazati po cijelom kupatilu. Ostavite da se osuši dvadesetak minuta, a zatim nježno očistite krpom, spužvom i toplom vodom, a pločice će izgledati kao da ste ih nedavno stavili u kupaonicu. Inače pjena za brijanje kada se razmaže po ogledalu, također spriječava da vam se ogledalo zamagli nakon samog tuširanja.
Sve u svemu ne košta vas ništa za isprobavanje, a vjerujemo da ćete biti zadovoljni rezultatima.

Preporuke