Ova ljepotica je KĆERKA SAŠE POPOVIĆA: Nikada je nije pokazao u medijima, a bit će vam jasno i zašto - Lifesytledom

Ova ljepotica je KĆERKA SAŠE POPOVIĆA: Nikada je nije pokazao u medijima, a bit će vam jasno i zašto

Saša Popović i Suzana Jovanović su u braku već dugo vremena i imaju kćerku Aleksandru. Ona je nedavno napunila 18 godina i ono što je čudno u vezi nje jeste da se ne voli pojavljivati u javnosti.

Ona se skoro nikad ne pojavljuje na javnim dešavanjima jer to jednostvno nije njen fah. Pored nje oni imaju Danijela, sina iz Suzaninog prvog braka kojeg je Saša prihvatio kao svoje roženo  dijete.

Saša je rekao kako nema potrebe da budu strogi prema njima jer je Dane odličan dečko a Aleksandra skromna djevojka. Oduvijek su imali razumijevanja za njih čak i kada je Suzana išla na turneje dok je Aleksandra imala 5 6 godina, a Saša dok je radio emisije na grandu po cijeli dan.

Smatra da njegovo odsutvo nije uticalo na njih. Oduvijek su Aleksandru učili da vjeruje svojim instinktima. Ona je završila srednju školu i sada je na prekretnici da odabere ono što voli. Tako da su je roditelji savjetovali da upiše ono što voli i da se počne baviti poslom koji zaista voli. Jer će kasnije kriviti roditelje zbog toga što je odabrala jedno zanimanje a nije bila istinski sretna u tome. Sale je uporan i voli da radi svoj posao.

Loading..

Categories: Uncategorized

Leave A Reply