Kada je u pitanju naš prostor mi smo pozanti po tome da smo na našim prostorima pravili i snimali jako veliki broj dobrih serija i filmova, a jedna koja je nastala u tom periodu jeste i serija Srećni ljudi koja se i dan danas u nekoliko navrta reprizira.

Kada je ova serija u pitanju ona govori i problemima jedne sasvim prosječne porodice a fantastično je to što je ona prikazivala tadašnju stvarnost koja se po mnogo čemu ne razlikuje od ove današnje,

Međutim, veći dio serije je snimljen na aresi Miklošićeva 35, a u nastavku vam donosimo tu kuću u kojoj je to sve snimljeno, a na toj adresi u seriji je živjela porodica Golubović.

Sama serija je snimana u periopdu ošd 1993. do 1996 godine i imala je ukupno 70 epizoda, i imala je jednu novogdiđšnju specijalnu epizodu koja je trajala punih 45 minutia.

Za ovu seriju scenario je napisao Siniša Pavić, a ona se prvobitno sastojala od 47 epizoda, a kada jer u pitanju režija ove serije, nju potpisuje tri režisera, a prvih 25 epizoda su bili Mihailo Vukobratović ii Aleksandar Đorđević, da bi se kasnije Mihajlu pripružio Andrija Đukić.

Ova serija svakako kod starije generacije budi sjećanja na neka vremena kada su oni bili mladi, a mlađa generacija se tek sada upoznaje sa kultnim likovima i vrlo često koriste neke riječi koje su bile replike baba Riske

Da li ste mogli da pogodite iz prve o čijoj kući se radi? Da li ste vi gledali ovu seriju? Pišite nma vaše komentare

Preporuke