U Sjedinjenim Američkim Državama dogodila se užasna scena, kakva se viđa samo na horor filmovima. Naime u jednom gradiću vrlo mirnom i u izuzetno mirnoj porodici odvijala se prava drama.

 

 

Četrnaestogodišnja djevojčica Miler Kler je poslala svoje roditelje na spavanje, a onda je otišla u kuhinju i uzela veliki nož te se polako prišunjala do sobe u kojoj je spavala njena sestra. Zadala je izuzetno veliki broj uboda koji su bili smrtonosni, a sve vrijeme njena starija sestra je vrištala od bolova i pokušavala da se spasi, no bezuspješno. U tim momentima roditelji su čuli vrisku i odmah su došli no već je bilo prekasno. Djevojčica je nakon počinjenog ubistva otišla i sama nazvala policiju te im saopštila šta je učinila.

 

 

Policija i Hitna pomoć su odmah došli, no to je bilo prekasno. Roditelji su vrištali i jecali od bola zbog svega što se dogodilo. Vještačenje Kler je trajalo dugo, a bilo je sporno da li je ona bila uračunljiva prilikom ovoga dešavanja. No iako se išlo na to da se ona okarakterizira kao psihički bolesnik, detalj jedan je sve to promijenio. Naime ona je po završetku tog nedjela, sama nazvala policiju, što je predstavljalo informaciju da je sve bilo pomno isplanirano do samog detalja.

Nikada se nije otkrio motiv za ubistvo, jer su oni bili vrlo skladna porodica, a Kler nije imala agresivno ponašanje sve do tog momenta. Sa sestrom se fino slagala, a šta je konkretno bio razlog da ubije svoju sestru i dalje je velika nepoznanica.Bizaran slučaj koji je potresao američku javnost.