Ova je Bosanka proglašena za najljepšu prirodnu ženu svijeta: Za divno čudo mnogi se u ovoj odluci slažu sa žirijem - Lifesytledom

Ova je Bosanka proglašena za najljepšu prirodnu ženu svijeta: Za divno čudo mnogi se u ovoj odluci slažu sa žirijem

Ljepota je poznata po tome što je u nekim stvarima profitabilna, pogotovo ako ste žena, djevojka i imate manekenku, manekenku koja će vam otvoriti vrata za modne piste širom svijeta, kao i mnoge modne kuće.

Sonja Zekić (26) proglašena je „Lijepom ženskom pedijom“ najljepšom prirodnom damom na svijetu.

Sonja, koja je iz Bosne i Hercegovine, nakon diplome na Ekonomskom fakultetu studirala je i sada radi u Sarajevu u svojoj struci. Do danas se pojavila u nekoliko glazbenih spotova i postigla veliki uspjeh na natjecanju Gentelman Choice, gdje su njene fotografije pregledane više od pet milijuna puta.

Sama Sonja kaže da je za pobjedu saznala putem e-maila. Obavijestili su je da su se njezine fotografije i informacije našle na društvenim mrežama, a onda ju je žiri proglasio najljepšom prirodnom ljepotom svijeta. Za nju je iznenađenje bilo još veće kad je na popisu ugledala neka poznata imena iz svijeta mode, manekenstva i ljepote, pa je zbog toga još ponosnija na ovu nagradu koja će joj zasigurno stvoriti neke nove mogućnosti, te evidentni napredak u svijetu. modeli i moda. Također je ponuđeno da postane član žirija za narednu godinu kada je izabran njezin nasljednik.

Portal koji je Sonju proglasio najljepšom prirodnom ženom objasnio je njegovu odluku na način koji je rekao Sonji da je pravi primjer prirodne i lijepe djevojke, da ima savršeno tijelo i lice i besprijekorne ženske atribute.

Sve u svemu, barem na ovim fotografijama, moramo priznati da je žiri imao svako pravo proglasiti Sonju najljepšom prirodnom ženom na svijetu.

Loading..

Categories: Najnovije

Leave A Reply