Dama koju ste vidjeli na naslovnoj slici, zove se Laura Perez, a prvi put se pojavila na televiziji u vrijeme kad je imala 270 kilograma. Takve kilograme su zaista nevjerojatne i ne možemo to ni zamisliti na sebi, kako je uopšte mogla živjeti sa njima?. Budući da je imala toliko kilograma na sebi, tada je bila potpuno ovisna o pomoći svog supruga, koji joj je također bio velika podrška, i kaže da bez njega ništa ne bi bilo moguće. On joj je bukvalno spasio život.

Bilo je vremena kad Laura gotovo nije mogla disati i sve joj je bilo teško. Zdravlje joj je bilo grozno i ​​samo se dizala, a onda nije znala još koliko vremena ostaje da uopšte i živi. Gotovo je odustala i ostavila je sve za sobom, ali tada je shvatila da samo gubitnici odustaju i da je vrijeme da nešto učini sa svoga života. Imala je na umu tako velik plan, ali odmah je znala da to neće biti tako lako ostvariti kao što je na početku zamislila.

Budući da Laura jedva diše, uvijek je imala bočicu kisika sa sobom, sve dok nije došao dan kada je znala da će trebati tuđa pomoć kako bi se izliječila od dodatnih kilograma. U toj prvoj fazi Laura je izgubila čak 136 kilograma koji su se topili jako brzo, a nitko nije mogao vjerovati da je postigla toliko uspjeha.Međutim, njoj to nije bio kraj i nije se zaustavila na tome, već je odlučila krenuti dalje samo jača. Dosta nekoliko ljudi se iznenadilo kad je čulo da se njezin brak počeo raspadati kada je izgubila toliko kilograma. Odjednom se dogodilo pravo čudo jer ju je suprug napustio kad je izgubila drastičnu težinu jer više nije trebala njegovu pomoć. 

Preporuke