Kelly nikada neće zaboraviti dan kad je odabrala psa kojeg će usvojiti. Znala je da je to savršen pas za nju, i jedva je čekala da ga mazi, i da se brine o siročiću. Ali čim je psa pustila u automobil, znala je da nešto nije u redu. Zbog toga je pozvala policiju.Iako je već imala jednog psa po imenu Brewer, željela je nabaviti drugog. Ovog puta željela je posvojiti psa kojem su zaista potrebni ljubav, pažnja i topao dom. Čvrsto je vjerovala u spašavanje ovakvih pasa i pronašla je idealnog psa – bijelu pit bull mješavinu koju je nazvala Rocco. On ju je jednostavno osvojio sa svojim šarmom.

Smjestila ga je na suvozačevo mjesto u svom automobilu i odvezla se. Bili su zajedno samo nekoliko minuta i već je Kelly znala da nešto nije u redu. Dobro je mirisalo, na sasvim neobičnu stvar, i jako joj je zasmetalo.

Kad je izašla iz automobila, odmah je povela Rocca da ga ispita. Skinula je njegovu ogrlicu i primijetila ogromnu ranu, dugu oko 12 cm i duboku oko 4 cm. Strašno se zarazio, bio je u očajnom stanju. Odvela ga je što prije veterinaru.

Srećom, infekcija je uspješno dovedena pod kontrolu. Veterinar je psu dao lijekove i antibiotike kako bi mu olakšao bol. Tada je bio dužan podvrgnuti se operaciji. Rana je nastala iz pseće odjeće, koju je vjerojatno nosio otkad je štene, i urezala mu se u kožu.

Srećom, Rocco se uspio brzo oporaviti.

Preporuke