Kako stvari stoje, izgleda da su Darko Lazić i Marina Gagić zasigurno stavili tačku na svoju vezu, dok je sve to odlučila da otkrije Marina, koja je sada već bivša zaručnica od pjevača.

U skorije vrijeme je Darko Lazić izjavio kako je svadba između njih dvoje zakazana za 24. juni, ali ipak Marina Gagić je rekla da to uopšte nije istina i ona je zapravo istakla da su oni prekinuli zaruke i da vjenčanje uopšte neće biti.

Prema saznanjima medija iz Srbije, postoje dva razloga koja su bila ključna zašto se uopšte Marina Gagić neće pomiriti sa Darkom, pored otga što je on baš izražavao želju da se ona vrati u njihovu kuću u Brestaću koju je ona napustila sa njihovim sinom Aleksjem.

“Marina je pomislila da će se poslije rođenja njihovog sina Darko promijeniti i da mu više neće pasti na pamet da on radi sve te stvari koje je nekada radio, ali ipak je shvatila kroz neko vrijeme da on ne planira uopšte da se promijeni. Dosta puta je Marina prelazila preko toga, pa je znao doći kući svakakav i obećavao joj je stalno i govorio kako će on da se promijeni radi nje i sina, ali sve to je bilo samo uzalud. Drugi razlog zašto nema namjeru da se pomiri s njim je to što je stalno bio u društvu nekih atraktivnih žena, što je Marini smetalo i to je znao”, rekao je izvor iz Brestača.

“Mi uopšte nismo ni zakazali svadbu da bismo je otkazali, a Darko i ja već četiri mjesca sigurno ne živimo zajedno, ako ne i više”, izjavila je Marina.

Advertisement