Teodora Džehverović bila je učesnica u rijalitiju Zadruga koji se emitovao nešto više od osam mjeseci, a sa njom je bila i njena majka

Sa imenom Teodore Džehverović povezivali su se mnogi muškarci koji su itekako poznati javnosti, a najviše se pjevačica dovodila u vezu sa Ćazimom Osmanijem, te se pisalo da je bila na njegovoj jahti. Ipak, ona je negirala te tvrdnje. 

Javnosti su itekako poznati mnogi muškarci koji se dovode u vezu sa imenom Teodora Džehverović, a atraktivna pjevačica ne voli o svojoj prošlosti pričati, pa tako u detalje nikad i ne zalazi isuviše.

Njena prva ljubav bio je Sava Jankov – klavijaturista s kojim se zabavljala tokom tri godine. Pričala je kako je on bio ljubomoran zbog toga što je nosila provokativnu odjeću i da ga je ostavila zbog toga, a klavijaturista je pak tvrdio da je cijelu porodicu doselila u njegov stan.

U medijima se pisalo da je Teodoru Sava zatekao u krevetu i s drugim muškarcem, a poslije toga je u alkoholu liječila tugu. Navodno, on je kući vratio nakon što mu je pijana na vrata lupala.

Prije nego je prihvatila poziv i ušla u rijaliti Zadruga, pjevačica se zabavljala sa fudbalerom Kristijanom Ipšom, a on je zabranio sudskim putem da se u njenom spotu vidi njegovo lice.

Često su Teodoru povezivali i sa Ćazimom Osmanijem, te se pisalo da je navodno boravila na njegovoj jahti. Ipak, ona je sve te tvrdnje i glasine žestoko negirala. Trenutno je pjevačica u ljubavnoj vezi sa Anđelom Rankovićem, kojeg je u rijalitiju upoznala i ubrzo se zaljubila.

Preporuke
Loading..