Otkrivena tajna iz prošlosti Veljkove supruge: Niko ovo nije znao, Ceca se crveni od sramote, koga je ovo oženio njen sin - Lifesytledom

Otkrivena tajna iz prošlosti Veljkove supruge: Niko ovo nije znao, Ceca se crveni od sramote, koga je ovo oženio njen sin

Kada je Cecin sin predstavio javnosti svoju novu djevojku Bogdanu Rodić, malo je bilo poznato da je ona bila vrlo uspješna košarkašica.

Bogdana je bila 2013. dio juniorske reprezentacije Srbije koja je osvojila na prvenstvu Evrope bronzanu medalju, u Vukovaru. Dvije godine kasnije osvojila je s ekipom Radivoje Korać titulu prvaka Srbije u košarci. Bogdana je iste godine bila sa Koraćem viceprvak Ženske regionalne lige i finalista Kupa Milan Ciga Vasojević.

Imala je dvije teške povrede koljena tokom karijere, ali nije je to spriječilo kako bi se vratila kao pobjednik. Ali, Bogdana je i pored dobre perspektive u košarci i svih osvojenih titula, odlučila 2015. da se više ne želi baviti sportom.

-Ugodno sam se iznenadila nakon što mi je kćerka rekla da se zabavlja sa Cecinim sinom. Oni su na početku, i dalje nisam upoznala Veljka, ali ima vremena. Sve najljepše mislim o njemu. Mlad je, vaspitan, dobar i lijep dečko. Drago mi je što su u vezi i od nas imaju punu podršku. Voljela bih da njihov odnos ide u lijepom smjeru i da se lijepo slažu – rekla je svojevremeno Bogdanina majka.

S obzirom na sve navedeno o Bogdani, nema sumnje da se Ceca crveni jer nije znala kakvo blago ima u porodici.

Categories: Najnovije

Leave A Reply