Ovih dana našu javnost potresa jedan novi skandal , a to je situacija da mlađahna glumica Danijela Štajnfeld , spkinja , sa Američkom adresom optužla našeg poznatog glumca i političara Branislava Lečića za silovanje. Ona je naime prvobitno snimila dokumentarac u kojem govori o svom iskustvu , a ponukana dešavanjima u posljednje vrijeme vezano za Milenu i pokret Nisi sama zvanično je odlučila da kaže ime i prezime osobe koja joj je to učinila i time je šokirala cijelu našu javnost.

 

Međutim čuveni glumac sve to rčano negira navodeći da se radi o procesu koji je primarno usmjeren na to da njemu našteti. Naime nakon što je Danijela najavila svoj odlazak u tužilaštvo on je okupio tim ljudi te im saopštio da će biti optuže za silovanje od strane mlađe kolegice i objasnio je timu svoju stranu priče , da se zapravo radi o ucjeni i iznudi novca na koju nije pristao. Još je dodao da zna na koju će kartu glumica igrati da će upotrijebiti jedan snimak , koji je nastao u toku probe za jedan komad , gdje je on održao jedan kraći monolog koji se tiče upravo ove teme.

On u tom monologu kaže sljedeće :”Mogu da razumijem, ali to je velika greška! Moje iskazivanje nježnosti nije izraz nepoštovanja, to je tvoje dostignuće! To je za čast, a ne za osjećaj ugroženosti. Iskreno ti govorim. Kao da bih stavio k***c u neku koju ne poštujem?! Da ponižavam, da potcijenjujem?! Naprotiv, to radim sa osobom koja zaslužuje moju naklonost! Imaš li ti pojma ko sam ja?!’‘ ,a da će ona taj isječak koristiti uprvo kao njihov realistični razgovor. Takođe je naglasio da će on tražiti da ide na poligrafsko testiranje , kako bi dokazao svima da govori istinu.