“Ko je imao sreće da se jutros probudi u Beogradu, može smatrati da je za danas dovoljno postigao u životu. Svako dalje insistiranje na još nečemu, bilo bi neskromno”. Ovako je o glavnom gradu Srbije nekada govorio veliki i čuveni Duško Radović, te bi dodao:” Na raskršću dvije rijeke, stamen i odvažan leži Beograd. Ili grad u kojem se sudaraju Istok i Zapad. Grad kojim istovremeno vladaju i prošlost i budućnost. Da li se iko od vas nekada zapitao kako Beograd doživljavaju gosti koji dolaze u glavni grad Srbije iz nekih drugih zemalja, i šta je ono što bi Beograđani mogli da pokažu svojim gostima kao domaćini?

Tako je ova djevojka, koja se na društvenoj mreži Tik Tok predstavlja kao “Crviuguzici”, objavila vlog u kom je prenijela svoje impresije vezano za njenu prvu posjetu Beogradu. Kako je rekla, Beograd je u njene planove upao kao slučajna destinacija, i kako kaže, muž joj je ispunio želju koju je dugo imala, te je za njihovu prvu godišnjicu pala odluka da obiđu glavni grad Srbije, pa je njen muž unaprijed platio hotele i večere: ” Hej ljudi, oduvijek mi je bila želja da odem u Beograd i svi živi su bili osim mene i Jura je to znao. Znači 6. novembra nam je prva godišnjica braka i on je odlučio da dođemo u Beograd. Doslovno nisam znala do prvog skretanja gdje je aerodrom.”

Kako je istakla, ovo opšte nije bilo planirano, i Beograd joj je došao kao iznenađenje: ” Toliko se potrudio i organizovao je da nas u hotelu dočekaju latice, boca vina, rezervisao je sve večere unaprijed, izlaske, apsolutno sve čime bih ja bila zadovoljna. Prvu večer smo bili u izlasku na nastupu Aleksandre Mladenović.

Ostatak teksta kao i video pogledajte  OVDJE

 

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here