Otkrila da je muž vara: tog dana je obukla kratku haljinicu, nabacila zavodljiv pogled a onda se pakleno osvetila - Lifesytledom

Otkrila da je muž vara: tog dana je obukla kratku haljinicu, nabacila zavodljiv pogled a onda se pakleno osvetila

Žena je u novoj ispovijesti na supruga bila kivna jer je prevario i pravu je pakost smislila

Ako je ovo istina što piše na stranici Ispovesti, onda su kreativnije žene nego što smo to mislili dosad. Mislite li da je njen suprug to zaslužio?

Svako reaguje na drukčiji način kad otkrije da je partner bio nevjeran – neke osobe bi pobacale sve zajedničke stvari, pobrisale fotografije i odmah prekinuli svaki kontakt s tom osobom i zaboravili na nju za sva vremena, nakon što otplaču određeni period, a s druge strane ima i ljudi koji prije prekida odluče da se osvete.

Nakon što stranicu ‘Ispovesti’ pomenemo, na pamet vam dvije stvari padaju.

Prva je, laž je to, a druga stvar koja vam padne na pamet je još gora. Ako je istina ovo što u takozvanim Ispovestima piše, onda su kreativnije žene nego što smo to dosad mislili.

Žena je, kako piše u novoj ispovijesti, na supruga bila kivna jer je prevario i zbog toga je odlučila pravu pakost smisliti. Maksimalno se sredila, najužu crnu haljinicu obukla i večeru spremila – a u večeri, laksativ!

-Otkrila sam da me već duže vrijeme vara suprug. Napravila sam mu taj dan večeru i crnu kratku haljinu obukla. Malo je reći da je sve savršeno izgledalo, do trena kad je on počeo u WC trčati svakih 5 minuta. Vjerovatno zbog laksativa koji sam mu stavila u njegovu omiljenu salatu. Sačekali su ga ujutro papiri za razvod, piše ona.

Mislite li da je to za preljubnika dovoljna kazna bila?

Loading..

Categories: Najnovije

Leave A Reply