Pre tri dana u Srbiji je izbio veliki skandal oko najpopularnijeg muzičkog takmičenja u regionu Zvezdi Granda, koje je osuđivano skoro dve decenije, a majka jednog od takmičara optužuje poznatu folk pevačicu Snežanu Đurišić za . član žirija i traženje novca od njenog sina će se nastaviti.

 

Ove tvrdnje majke takmičarke iz Crne Gore demantovali su svi, od Snežane do umetničkog direktora Saše Popovića, koji je rekao da je sve suviše smešno da bi bilo vredno komentarisanja, ali je morao da progovori i brani se, videvši članove žirija i članove žirija. Na samoj utakmici, Snežana se žalila da je to laž, jer je samo Popović mogao da odluči ko je prošao u finale plej-ofa Popovićeva i Đurišićkina izjava. Takođe je na svom Instagram nalogu podelio poruku koja glasi:

 

“Apsolutno tačno. Ovo je pravi razlog zašto je Aleksandar Vuksanović izašao iz žirija “Zvezde Granda”. Pre nekoliko godina utvrdio je da se deci traži novac i napustio je žiri i posvađao se oko toga sa Popovićem”.

 

Skoro odmah je na ovu njegovu objavu odgovorio i Popović koji je rekao da je Lukas iz takmičenja otišao zbog svojih ličnih interesaa  u dogovoru sa svojim menadžerom. Saša tvrdi da je laž da je Aca otišao zbog problema u emisiji ili zato što se posvađao sa njim te da je posebno laž da bilo ko u Zvezdama Granda od takmičara uzima novac. Saša smatra da Aca i sada govori neistinu iz svojih ličnih interesa.

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here