OTAC USMRTIO TROJE DJECE, majka se pita: Kako se osjećao 30 sati nakon što je to uradio? (VIDEO) - Lifesytledom

OTAC USMRTIO TROJE DJECE, majka se pita: Kako se osjećao 30 sati nakon što je to uradio? (VIDEO)

Admir Sović je zaklao svoje troje djece, nakon čega je izvršio samoubistvo. Živjeli su kao podstanari u naselju Mali Lug u blizini Bihaća. Kako komšije kažu: vidjeli su ga dan nakon što je počinio ovo nedjelo te su se pitali kako je živio 3 sati nakon što je usmrtio svoje troje dejce.

Najstariji sin je imao sedam godina, kćerka pet a najmlađi sin dvije godine. Građani su ga vidjeli prije nego što se otkrilo šta je zapravo učinio.

Pitali su ga gdje žuri a on je rekao kako žuri da ubije Lejlu. Na kraju joj je ostavio vječitu patnju, tugu i bol koji će je zauvije promijeniti.

Kažu kako je loše, više ne liči na sebe. Ne jede, ne pije, smršala je i živi u svom svijetu do kojeg niko ne može doći. Ona kaže kako se nije desilo ništa prije nego što je Admir ovo uradio. Volio je svoju djecu i pazio ih. Niti u jednom trenutku nije bilo nagovještaja da bi ovakvo nešto mogao uraditi. To je ono što dodatno zbunjuje koji su ,motivi bili da on ovo uradi. Lejla je u jednom danu sahranila troje djece i kako njena majka kaže nije posjetila mezar a u kuću ubistva ne smije ići.

Categories: Najnovije,Uncategorized,Vijesti

Leave A Reply