Pjevačica i pobjednica druge sezone rijaliti programa “Zadruga”, Luna Đogani gostovala je na Alo.rs i sa poznatom voditeljicom razgovarala o brojnim temama, koje su naprosto šokirale Srbijanske gledaoce, koji su u tom trenutku bili pored svojih malih ekrana. Naime Luna Đogani je govorila o tome kako joj je teško odvojiti se od oca Gagija koji je trenutno stanovnik luksuzne zgrade u Šimanovcima, i gdje postiže jako veliki uspjeh, kao i savjete koje joj je dala majka Anabela Atias prilikom započinjanja glazbene karijere.

Luna Đogani je ovom prilikom odlučila konačno zaustaviti priče o svojoj vjeri. Budući da je mlada zvijezda dijete miješanog braka, oca muslimana i majke koja je pravoslavne vjeroispovjesti, stalno se postavlja pitanje njezine vjerske pripadnosti. Pjevačica je odlučila prekinuti dilemu:  Vjerujem u Boga! Bog je jedan. Kao dijete nisam krštena i oduvijek sam volila ići u crkvu.

Luna Djogani bloger je, pjevač i pobjednik emisije Zadruga 2. Rođena je 8. ožujka 1996. u Trelleborgu (Trelleborg), Švedska. Živi i radi u Beogradu. Od djetinjstva je bio pod svjetllimam reflektora i medija. Budući da je dijete poznatih zabavnih umjetnika, Anabelle Atias i Gagija Đoganija, privukla je pažnju javnosti.

Kao tinejdžerka pokrenula je vlastiti modni blog. Nešto kasnije stigla je modna linija “Luna Dj”. Svojom vrtoglavom brzinom popularnost je porasla sudjelovanjem u sjajnom programu”Zadruga 1″ koji se emitirao na televiziji Pink. Zaljubila se u oženjenog muškarca i započela romansu s njim. Ovo je “prikovalo” gledatelje na malim ekranima. To se dodatno zakompliciralo ulaskom Kije Kockar u Zadrugu, koji je ujedno supruga pjevača Slobe Radanovića, s kojim je Luna bila u vezi. 

Preporuke