Jedan od najpoznatijih parova na javnoj sceni Srbije je svakako par kojeg čine Jelena Karleuša i Duško Tošić, koji su u posljednje vrijeme posebno u fokusu medija zbog najavljenog razvoda. Ipak, mnogi koji ih prate smatraju da do razvoda ipak neće doći, bez obzira što njihov odnos trenutno nije najbolji, jer su oboje privrženi roditelji svojim kćerkama Niki i Atini, a to pokazuje i ovaj posljednji slučaj. Već smo pisali kako Atina ima velikih afiniteta prema modi i modelingu, manekenstvu, te je prije nekoliko dana imala i svoj manekenski debi na reviji dizajnerke Aleksandre Lazić a njen otac Duško je stigao među prvima i sve pratio iz prvog reda.

Sve se ovo dešavalo na 20. izdanju ” Serbia Fashion Weeka” a svi se slažu da je Atina posao odradila kao pravi profesionalac iako ima tek 14 godina. Ona je na reviji nosila crnu odjevnu kombinaciju, te je pistom prošetala kao da je to radila na stotine puta prije toga. Svi koji su bili na reviji su komentarisali da se na Dušku vidjelo da je mnogo ponosan na svoju kćerku, te da je on pravi otac za primjer koji podržava svoju djecu u njihovim odlukama i željama

Poznato je i da je njegova mlađa kćerka Nika odlučila da krene očevim stopama, te već neko vrijeme trenira fudbal, dok je Atina više slična svojoj majci, te voli scene i obožava da prati modne trendove. I mada se nalaze u postupku razvoda, ni Jelena , ni Duško nisu smetnuli sa uma da su im njihove kćerke ipak najvažnije, te da oboje trebaju da im daju podršku u onome što vole i žele da rade.

 

 

 

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here