Osvanula morbidna čitulja u Srbiji: Na posmrtnici svoje supruge otkrio sve šta mu je radila, ne mogu da dođu sebi - Lifesytledom

Osvanula morbidna čitulja u Srbiji: Na posmrtnici svoje supruge otkrio sve šta mu je radila, ne mogu da dođu sebi

Srbija je zaista postala zemlja koja je posebna po mnogo čemu.

To je zemlja u kojoj je duhovit, no i morbidan humor možda u cijelom Balkanu na zavidnoj razini. Danas donosimo upravo jednu takvu neobičnu priču, kakvu zasigurno niste ni vidjeli ni čuli.

Naime, Veroljub Simović, inače porijeklom s juga Srbije i umirovljenik u vojnoj mirovini, imao je probleme sa ženom kojoj se zdravlje naglo pogoršalo i hitno je morao pregledati doktor.

Odmah je pozvao hitnu, ali je dobio negativan odgovor s druge strane linije i da niko ne može da dođe po nju. Pošto sam nije imao automobil, tek poslije nekoliko sati je uspio da dovede bolesnu ženu u kLinički centar, ali je već bilo prekasno za nju.

To ga je toliko iživciralo da je odmah Hitnu pomoć okrivio jer mu je supruga preminula. Doktori i cijeli Medicinski centar ponašali su se u ovoj situaciji krajnje beskrupulozno, a vjeruje da su oni apsolutni krivci jer nema njegove žene.

Najgore je što je doktor nakon što su je primili u interventnu sobu u 16 sati i uradili EKG, rekao da je sve uredu.

Sve što se desilo, napisao je na posmrtnici svoje voljene žene, odnosno da su doktori i cijeli tim Hitne pomoći bili direktni krivci za tragičan kraj njegove žene.

Categories: Najnovije

Leave A Reply