Otkako se odvažio i poput svojih vršnjaka otvorio “Instagram” profil sin Biljane Jevtic i Ace Ilića, Ivan Ilić u fokusu je medija, mada sve do skora on je izbjegavao takve stvari koliko je god to mogao. Takos e u medijima dosta pisalo o njegovom školovanju, budući da je odličan student prava, a jedno vrijeme se dosta špekulisalo i kojoj je to djevojci uspjelo da osvoji njegovo srce, ali ipak, mediji su najviše pisali i govorili o njegovom odnosu sa roditeljima

I mada su i Bilja i Aca u dosta navrata pokušavali da javnosti objasne da je njihov sin, osim što im je veoma prvržen u isto vrijeme i veoma pristojan mladić, koji ide u korak sa njihovim željama i nadanjima, ipak se ispostavilo da Ivan ima neki svoj zacrtani put, koji krči sam, bez obzira na maštanja i želje svojih roditelja. On se pokazao kao veoma samostalan, i samo svjestan, te su mu mnogi ostavili komentare da je džentlmenski nastrojen što je prava rijetkost kod današnjih mladića.

Ivan je također vrlo slobodan u ophođenju, ne stidi se da pokaže da je sa ocem bio na vašaru dok je nastupao, veoma često na društvenim mrežama dijeli fotografije na kojima je sa svojom majkom i ocem, a to je uradio i ne tako davno povodom rođendana njegove majke Biljane:

” Srećan mi mami rođendan – napisao je on ispod fotografije nastale u jednom prijestolničkom restoranu gdje je porodica slavila. On je sa ovim gestom pokazao koliki značaj za njega imaju porodične vrijednosti, te da ga nije stid da takve stvari i javno plasira, a i po tome se on razlikuje od mnogih svojih vršnjaka.

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here