Filmska serija Žikina dinastija, snimana 80-ih godina, daleko je najgledanija filmska serija na našim prostorima, a nema pripadnika starije generacije koji ne prati mladalačku ljubav Bobe i Marije i Gidrine ili Žikinu izraz se i danas redovno koristi. Imali smo priliku upoznati Mariju i Bobu koji su bili zaljubljeni u srednjoj školi i pratili sve probleme kroz koje su prolazili.

 

Ulogu Slobodana Pavlovića Bobe tumačio je Vladimir Petrović, dok je Mariju Todorović tumačila Rijalda Kadrić, koja je iznenada umrla pre dve godine, baš u vreme za još jedan nastavak dinastije Žika, pa je ceo projekat odustao. Vladimir i Rijalda Posle ogromnog Uspeh i popularnost filma, odlučivši da krene drugim životnim putevima, napustila je ove prostore i preselila se u London, dok je Vladimir počeo da se bavi marketingom i potpuno odustao od glume.

 

Iako se u vrijeme snimanja serijala Žikine dinastije špekulisalo da su on i Rijalda zaljubljeni jedno u drugo i u privatnom životu to nije bla istina i oni su bili dobri prijatelji, a Vladimirova jedina ljubav je njegova supruga mada je priznao i da je njihov brak prolazio kroz krize. Ipak po njegovim riječima sve su uspjeli da prevaziđu i danas lijepo i mirno žive.

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here