I danas ponovo nastavljamo sa nevjerovatnim pričama i iskustvima, koja svakodnevno preplavljuju internet i društvene mreže, a naša današnja tema je iskustvo jedne djevojke koja je osam godina nosila pirsing, i tek nedavno otkrila nešto što ju je ostavilo u čudu.

Naime, djevojka ima 22 godine, prije osam godina probušila je pirsing pupka, a tek sada je shvatila da se on nalazio na pogrešnom mjestu skroz. Ona se zove Fejt Keli, ona je podijelila video snimak na svojim društvenim mrežama, koji je oborio sve rekorde, i dobio nevjerovatnih 180.000 lajkova. Ona je sasvim slučajno otkrila ovu grešku, i to tako što je nakon osam godina odlučila da kristal iz pupka zamijeni sa alkom, i tada je otkrila ono što ranije nije znala.

Dakle, radi se o tome da njen pupak nema rupicu, nego je njena koža iznad pupka probušena odnosno na stomaku. U videu je rekla: “Upravo sam shvatila da zapravo imam pirsing stomaka, a ne pupka. To je moj stomak, a ovo mi je pupak, dakle pupak mi nije probušen…” Pogledajte…

Advertisement