Oslobodite se nesreće i negativne energije: Ritual koji čisti dušu, oslobađa tijelo od zlih namera drugih ljudi! - Lifesytledom

Oslobodite se nesreće i negativne energije: Ritual koji čisti dušu, oslobađa tijelo od zlih namera drugih ljudi!

Sol je vrlo moćno sredstvo za čišćenje. Akumulirana u crijevima Zemlje, sol nosi snažan pozitivan naboj koji je u stanju apsorbirati negativnu energiju.

Stoga se sol koristi od davnina u raznim ritualima čišćenja. Ovo bi vam trebalo pomoći da “izbacite” negativnu energiju iz sebe.

Da biste očistili negativnu energiju, trebat će vam:

1. Jedan lavor

2. Sol (1 paket)

3. Najmanje 15 minuta slobodnog vremena.

Obred pročišćavanja vrši se na sljedeći način:

Ulijte sol u lavor i procijedite bosim nogama 15 minuta. Zamislite da sva negativna energija izlazi iz vas. Zamislite pobjedu od bolesti, svoje neprijatelje, rješavanje problema …

Oslobodite svoje emocije. Slobodno plačite ako možete da plačete. Zatim pažljivo uklonite sol s stopala i operite noge. Bacite vodu u kojoj ste oprali noge, kao i sol koju ste stavljali (možete prosuti u toaletnu šolju), a zatim pustite da voda teče.

Taj se obred izvodi 21 dan zaredom. Nakon toga će vas ostaviti sva negativna energija i nesretnost.

Da li ste vi znali za ovaj zanimljivi recept? Pišite nam u komentarima svoje mišljenje i napišite također da li ste eventualno iskoristili ovaj trik, i da li je pomoglo. Sol se definitivno može koristiti u mnoge svrhe, ali rijetko ko zna da se može korisitti i za izvlačenje negativne energije. Svakako manje stresno i manje bolno od udaranja i vrištanja, slažete se?

Loading..

Categories: Zanimljivosti

Leave A Reply