Svetlana Ceca Ražnatović važi za jednu od najatraktivnijih pjevačica u Srbiji, možda čak i ne samo pjevačica, nego općenito poznatih ličnosti u ovoj zemlji. Ona je uvijek izgledala tip – top, ne samo zato što je bila sređena nego je oduvijek imala “ono nešto”. Njen pjeskoviti glas i harizma učinili su je popularnom još u mladosti, kada je bila tek djevojčurak od 15tak godina, ali kada je stasala u mladu djevojku, tada se već nazirao i njen perfektni stas. Ceca je oduvijek važila za jednu od najljepših, ali i “najusamljenijih” dama – naravno, nije sama pored svoje djece, ali u ljubavnom životu baš nije imala sreće.

Naime, o muškarcima iz njenog života se pisalo na sve strane, a Ceca je rijetko kada htjela komentarisati bilo šta vezano za to, ili bilo koji drugi aspekt njenog privatnog života. Jedini muškarac o kojem je uvijek mogla pričati i u javnosti jeste bio njezin muž, Arkan. Njega je Ceca i u posljednje vrijeme spominjala kako joj je žao što nije mogao doživjeti da vidi unuče, ali isto tako je zahvalna Bogdaninim roditeljima na svemu, a i vrlo rado voli boraviti kod njih u Titelu. Ona se tako odazvala i njihovom pozivu na krsnu slavu Đurđevdan, što je Ceca maksimalno ispoštovala.

Ona je odlučila ipak vrijeme provedeno tamo iskoristiti u još neke aktivnosti, pa smo je tako mogli na društvenim mrežama vidjeti u zanosnom izdanju. Ceca se kod svojih prijatelja osjeća kao kod kuće, a mi moramo priznati da i bez šminke i dalje izgleda perfektno i mnogo mlađe i prirodnije.

Preporuke