Ono što mroamo prizanti jeste da je u posljednjih nekoliko godina kod nas i na našim prostorima biti modni stilista i to  je jednostavno postalo popularno zanimanje a da vi pri tome ne morate da imate završenu neku školu za to, nego je potrebno da krenete sa nekim kritikama na račun odjevnih kombinacija poznatih osoba.

Jedan od takvih u moru drugih je i Neven Ciganović koji je isto tako od samog početka prikazivanja krijalitija na Balkanu bio njihov učesnik.

Taso smo imali priliku da ga gledamo u Velikom Bratu, Farmi, Parovima i tako dalje.

Ono što je karakteristično za njega jeste da je on veliki pobornik plastične hirurgije, što možemo da primjetimo i kada ga vidimo, a na društvenim mrežama se mogu vidjeti razne kritike na račun njegovog izgleda gdje mnogi tvrde kako on ne izgleda kao ljudsko biće i da je sav poput plastične lutke.

U jednom intervjuu je on čak i priznao da je on od malih nogu bio opsjednut svojim izgledom te da je sebe jednom toliko izgladnjivao da je doveo sebe do anoreksije.
Neada davno je on radio kao model u Italiji i tada je on imao svoju prvo korekciju, a to je bilo podizanje kapaka, da bi nakon toga bilo da operacijom koriguje bradu i jagodice, dok je svoja usta ispunio silikonskim umecima.

U posljednje vrijeme je rkadio još korekciju nosa koji će dobiti svoj željeni oblik kada od operacije prođe nekih pola godine.

Za sebe on kaže da izgleda odlično i da mu nije jasno zbog čega ga mnogi kritikuju i govore kako je pretjerao

Koji je vaš komentar na ovo? Vaše mišljenje o njegovom izgledu?

Preporuke