Operacija Milojka nimalo nije usporila u krevetu: Mlada Milijana ni detalj nije propustila, a njene riječi sada odzvanjaju cijelim svijetom! - Lifesytledom

Operacija Milojka nimalo nije usporila u krevetu: Mlada Milijana ni detalj nije propustila, a njene riječi sada odzvanjaju cijelim svijetom!

Nezaboravnu ljubavnu priču Milijane Bogdanović i njezina 53-godine starijeg partnera Milojka Božića nije nikoga nezaintrigirala, pa ni strani mediji koji su sada naprosto puni naslovnica o ovom paru.

Britanski web-site nedavno je objavio detalj iz njihovog odnosa koji su mnogi zapanjili, pogotovo zato što je poznato da je Milojko prošle godine u operaciji srca.

“Jedna 21-godišnja žena govorila je o svom odnosu sa svojim partnerom i razlici između njih dvoje u krevetu, rekavši da je” gotovo svaki dan “sa svojim 74-godišnjim zaručnikom u krevetu i da imaju odnose.. Milijana Bogdanović i Milojko ‘Mikan’ Božić kažu svojim susjedima u selu Pilatovići, u zapadnoj Srbiji, zapanjeni su svojom povezanošću, ali inzistiraju na tome da “rade” za njih, pa čak i razmišljaju o osnivanju obitelji.

Milojko je u prosincu prošao operaciju srca, ali, prema Milliani, to nije usporilo njezinog dečka, a par bez problema vodi ljubav svakodnevno, to nije njenog partnera ni u kom slučaju usporilo, a ne koristiti vij * gru u tim godinama pokazuje samo na to koliko je moćan ustvari Milojko u krevetu i dalje., između ostalog ukazuju na objavljeni tekst.

Priča o ovom paru je cijeli region ali i svijet obišla, Miljanini roditelji žele da se odreknu kćerke jer smatraju da ih je ponizila i da je to najveća uvreda za njihovu porodicu koji su odgojili jednu lijepu djevojku.

Categories: Najnovije

Leave A Reply