Poznati astronumerolog Ružica Kralj za srpske medije do detalja je opisala šta na ljubavnom planu čeka Cecu Ražnatović koja je prije sedam mjeseci završila sa svojom posljednjom ljubavnom romansom, sa Bogdanom Srejovićem. Ceca je trenutno najviše fokusirana na svoju porodicu i na karijeru, te najviše na svoga unuka Željka, te ne razmišlja o nekom novom muškarcu u svome životu. Ona je često isticala kako je sama i da nema partnera, pa je zato prije nekoliko godine mnoge iznenadila sa svojom izjavom na pitanje da li je trenutno emotivno ispunjena: ”Nemam zamjerki, dobro mi je – izjavila je Ceca tada u emisiji „Ekskluziv“.

Inače, Cecine želje kada je odabir partnera u pitanju ne razlikuje se od želja drugih žena koje nisu javne osobe, a Ceca je to objasnila na ovaj način:”  S godinama se mijenjaju kriteriji. Sada čovjek gleda neke druge stvari. Kada je osoba 15 godina mlađa onda je privlači potpuno nešto drugo. Ja sam poučena i ličnim i iskustvima drugih ljudi da se ljubav prosto desi ili se ne desi” -Na pitanje šta je privlači kod muškaraca, Ceca je jasno odgovorila: ”Meni je važno da pored te osobe budem sretna.”

Nakon što je skupila hrabrosti da nekom pokloni svoje srce, a tu se misli na Bogdana Srejovića, ipak na kraju se ta veza pokazala da Bogdan ipak nije bio izbor za cijeli život. Ceca je ne tako davno i izašla iz ove veze, a šta je to rekla Ružica o Cecinom nekom budućem životu, vezama i ljubavi možete da pročitate OVDJE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here