Možda ste to čuli nekada ranije, a možda niste, ali ipak je činjenica da je život u Njujorku veoma skup, čak toliko da ne možete zamisliti. Nije samo činjenica da se stanovi u Njujorku iznajmljuju po nestvarnim cijenama, nego je i čitav standard života mnogo skuplji nego što je u drugim gradovima.

Hrana i ostale potrebštine su u Njujorku mnogo skuplji nego u ostalim okolnim gradovima. Tako su se neki Njuorčani pomirili sa time i našli rješenje kako će da žive u Njujorku, ali da ne troše nevjerovatne količine novca na stan.

Neki su smislili način da žive u gradu, a da nemaju prevelike troškove jer sebi ne bi mogli priuštiti takav život, dok jedjevojka po imenu Felis Koen našla veoma inovativan način kako će živjeti u tome velikom gradu, a za njenu metodu možemo reći da je stvarno nešto što se rijetko viđa, a kako to izgleda možete i sami da se uvjerite kada pogledate ovaj video koji se nalazi ispod:

Ona živi na mjestu koje se samo nekoliko koraka nalazi od najvećih atrakcija Njujorka kao što su Central park, a ona čak plaća za samo 8 kvadratnih metara 700 dolara mjesečno.

Kada svi mi to čujemo, iznenadimo se jer je to previše, ali ipak u tome gradu je to ljudima sasvim normalno. Felis je i sama bila svjesna da se mora odreći neih stvari, a tako ona živi u stanu koji je vjerovatno kao nečija soba, ali ipak je ona uspjela da svoj život stavi u ovu sobu.

Advertisement