Vjerujemo kako nema osobe u regiji koja ne zna za popularno takmičenje Zvezde Granda i koja nije barem jednu epizodu odgledala, a ono što je sigurno jeste da je to jedno do najpopularnijih ako ne i najjače takmičenje u regiji koji stvarno može da pruži dosta kvalitetnih takmičara.


U ovom šou programu se iznjedrilo veliki broj kvalitetnih muzičara i pjevača, a dovoljno je samo da kažemo Rada Manojlović, Darko Lazić. Milica Pavlović, Milica Todorović, i ostali i sve će vam biti jasno.

Pored jako kvalitetnih takmičara kako ne bismo ogriješili dušu moramo da pomenemo i kvalitetan žiri, a zbog njihovi stalnih svađa i prepucavanja daje dodatnu dozu kvaliteta ovog programa.

U današnjem članku ćemo da pričamo o Ani Bkeuti koja je dio žirija Zvezda Granda, a riječ je o umjetnici koja iza sebe ima stvarno veliku karijeru, koja traje i dan danas.

Poznato je da je ona dobila sina Igora kada je imala samo 17 godina, ali zbog tadašnjeg zakona u državi ona kao maloljetnica nije mogla da se brine o djetetu pa ga je morala poslati u dom.
Danas je on odrastao čovjek i njegovo ime je Igor Polić, a koji ima unuku koja se zova Sonja Polić koja je prelijepa

Ono što možda niste znali da je nju njena baba Ana Bekuta uzela u svoj tim, i ona je šminkerica i koja jako dobro radi svoj psoao, a vrlo često možemo da čujemo Anu kako se ona hvali time kako ona ima najljepšu unuku na svijetu.

Pored toga ona je zadužena i za make up Ane, a njih dvije se jako puno druže.

Koji je vaš komentar?