Ona nije ista osoba - Maya Berović je neprepoznatljivo izgledala prije estetskih operacija, fanovi u nevjerici - Lifesytledom

Ona nije ista osoba – Maya Berović je neprepoznatljivo izgledala prije estetskih operacija, fanovi u nevjerici

MAJA BEROVIĆ KOJA SE U JAVNOSTI PREDSTAVLJA KAO MAYA JE APSOLUTNA POBJEDNICA KADA SU U PITANJU PLASTIČNE TRANSFORMACIJE NA OVIM POROSTORIMA KADA JE RIJEČ O ESTRADI.

Teško je pronaći nekoga ko se toliko promijenio zbog estetske hirurgije.

Sada ćemo vam ostaviti da u nastavku i sami pogledate kako je to Maya Berović izgledala.

Ona je svoj prvi album snimila prije 12 godina, za Grand produkciju pod nazvom Život uživo. Marina Tucaković i Aleksandar Milić su napisali pjesme u njenom albumu, a posliej se Maya sa GP razilazi kao i sa Sašom Popovićemn, poslije prelazi u IN Music a nakon toga i u City Records.

Crno zlato je njen drugi album, a to je izdala 2008.godine, godinu dana kasnije je izdala i singl Koliko te ludo volim ja, a poslije je krenula da pjeva po diskotekama i noćnim klubovima, kratku medijsku pauzu je pravila.

Pogledajte kako je ona nekada izgledala

Jedno vrijeme je bila i pod ugovorom sa BN Music.

BN Music, nekada je bila poznata kao VIP Produkcija (VIP Production), je izdavačka kuća i tvrtka za distribuciju medija sa sjedištem u Bosni i Hercegovini, čiji je osnivač i vlasnik poslovni čovjek bosanskih Srba Ivan Todorović.

VIP produkcija započela je 1. prosinca 2003. godine. Prvi album koji je podijelila oznaka bio je Zidovi, supruga osnivača, Jana. 15. travnja 2004. godine počela je proizvoditi svoj prvi TV program, VIP Stars, koji se emitira na RTV BN. U listopadu 2009. VIP Produkcija je preimenovana u BN Music. Sadašnji direktor produkcije je Dragan Dmitruk Čičak

Categories: Najnovije

Leave A Reply