Danas ćemo da se bavimo sa estradom malo, a tačnije ćemo spomenuti glumicu Vesnu Trivalić koja je inače jedna od najvećih komičarki, dok je svoj život uvijek držala daleko od javnosti.

Ono što je poznato jeste da se ona prije nekih 15 godina udala, ali ipak je rijetko ko za taj period uspio vidjeti kako to njen suprug izgleda zapravo. Vesna se udala za Nenada Pandurovića, a koji sada radio i živi u Dubaiju, pa su oni dobili sina Nikolu.

Dosta vremena je glumica provodila u Beogradu, dok je to najviše radila radi posla, a može s ereći da joj je i veoma dobro išlo sakrivanje privatnog života, pa tako i dugo vremena niko nije znao kako to njen suprug izgleda.

U nekoliko prilika je ona isticala da se brine jednako o svome suprugu i o svome sinu, pa je rekla da je posvećena porodicii da joj je važno da uvijek njen suprug i sin budu zbrinuti kada su sa njom i da joj je bitno da oni nju vole, te da ona njih voli.

Glumica je napravila zaista uspješnu karijeru i prije nego što je ona diplomirala na FDU, dok je sve to počelo davne 1986. godine kada je imala ulogu u filmu “Špadijer jedan život”, dok se i proslavila sa ulogom u seriji “Bolji život”, dok je to bila zaista jedna od najpopularnijih serija u Jugoslaviji koja se čak i u današnje vrijeme gleda. Veoma često je ona radila sa rediteljem Srđanom DRagojevićem, dok su joj često i partneri bili Zoran Cvijanović i poznati Dragan Bjelogrlić.

Advertisement