Zdravo Čolić, jedan od najvećih estradnih umjetnika, već decenijama živi u skladnom braku sa suprugom Aleksandrom. Aleksandra je do prije nekoliko godina bila potpuna misterija za javnost. Iako su neke informacije bile dostupne, društvene mreže nisu bile dovoljno razvijene da pruže uvid u njihove živote. Međutim, to se promijenilo posljednjih godina.

Zdravko Čolić i Aleksandra imaju dvije prelijepe ćerke koje su sada odrasle i uživaju popularnost na društvenim mrežama. Kako se ovih dana fotografiše svaki trenutak, njihove kćerke Lara i Una ponekad obraduju javnost divnim porodičnim fotografijama, iako su njihovi profili uglavnom puni modnih sadržaja.

Pošto se javnost zainteresovala za suprugu Zdravka Čole Aleksandru, pjevačica je odlučila da više informacija o njoj otkrije medijima.Naime, ona je pričala o njenoj profesiji, kako su se prvi put upoznali i kako ga godinama podržava te su jedno uz drugo i u dobru i u zlu. Rekala je da je njihovo vjenčanje bilo spontano i da su njihovi prijatelji mislili da se šale kada su to objavili. Međutim, rekla je da su bili dugo u vezi i da nema šta da se čeka, pa su se vkenčali.

Čolina supruga Aleksandra je zaposlena kao nastavnica geografije u jednoj školi. Iako je Čola važio za velikog zavodnika na koga su se djevojke svakodnevno lijepile, Aleksandra je u njegov život ušla potpuno spontano i osvojila srce estradne umjetnice. Izuzetno je opuštena osoba i nije od onih koji voli da se eksponira pred medijima, zbog čega je rijetko možete vidjeti u javnosti. Posljednji put smo je imali prilike vidjeti na koncertu u Budvi prošlog ljeta.

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here