Ovo je jedan stvarno nov način i kreativan je, i mnogi su počeli masovno ovo da rade, a radi se o uštedi energije i zadržavanju puno topline u vašem domu.Ako ste oduvijek razmišljali o tome kako uštedjeti energiju i pravilno iskoristiti svu toplinu u vašem domu kako bi se ona distribuirala, onda je ovo pravo rješenje. Trik koji vam danas nudimo je zaista fantastičan i nema puno energije i svi su sretni.

Trik se već brzo širi internetom, a zapravo je sve što trebate jeftina i praktična izolacija koja će pružiti dodatnu toplotu vašem domu. Za to vam neće trebati nikakvo majstorstvo ili skupa ulaganja, već samo dvije stvari.

Sve što trebate su: Pucketava folija, i obična voda.Postupak je prilično jednostavan i sve se provodi u samo nekoliko poteza. Prvo čašu trebate prskati običnom vodom, a zatim na nju staviti foliju koja na sebi ima pukotine. Prilagodite ovu foliju tako da mjehurići pucketanja trebaju biti uz čašu, a meka strana folije bit će s vanjske strane. Sljedeće što ćete učiniti je prebaciti ruku preko te folije i mnogi ljudi koji su pokušali to učiniti rekli su da kada je postavite može jako dugo stajati. Efekte ćete moći jako brzo da primjetite u vašem domu.

Ako to učinite, vaši će prozori imati dodatnu izolaciju i stoga će se dulje zadržavati toplina u vašem domu. Nakon dovršetka projekta vidjet ćete sami koliko ovaj trik može biti koristan. Pripremili smo videozapis za vas kako biste vidjeli koliko je to lako. Sve je detaljno objašnjeno i tako da nećete imati problema napraviti ovo i u svojoj kući.

Preporuke