Ona je pjevala umjesto Anabele Atijas u pjesmama, potpuno je drukčija od nje - a ovako izgleda danas (Foto) - Lifesytledom

Ona je pjevala umjesto Anabele Atijas u pjesmama, potpuno je drukčija od nje – a ovako izgleda danas (Foto)

Ova žena je studijska pjevačica i vokalni učitelj.

Pjevačica Anabela Atijas od javnosti nije nikad krila da je bila otvaračica usta u jednom periodu tokom svoje pjevačke karijere. Tačnije, jedna djevojka posuđivala joj je glas dok je bila članica grupe Funky G – i Marija Mihajlović je pjevala umjesto nje.

Ova žena je studijska pjevačica i vokalni učitelj. Imali smo priliku da je gledamo u prvoj i drugoj sezoni šou programa koji se emituje pod nazivom Tvoje lice zvuči poznato, u ulozi vokalnog učitelja.

Pravi skandal je obilježio njeno učešće u ovom šou programu, nakon što se u finalu druge sezone nije pojavila, u kojoj je pjevač Bane Mojićević trijumfovao. Navodno, ona je ušla u sukob sa produkcijom Prve, zato što se protivila tome što se Mojićević favorizuje.

Kad se radi o njenom vokalnom učešću u poznatoj grupi Funky G, ona je još tokom 90ih godina pričala javno o tome. Nimalo tad nije bila blaga prema Anabeli i ostalim pjevačicama kojima je svoj glas posuđivala.

-Insistirala sam na tome da moje ime stoji na svim tim nosačima zvuka. Moje ime piše na svim tim nosaččima zvuka i u kom svojstvu sam ja tu, tako da nikakve zabune tu nema. Jedina je zabuna što više vole ljudi televiziju gledati, nego čitati šta im na tim CD-ovima i kasetama piše. Igračice su te djevojke koje se pojavljuju, a što one moraju usta otvarati po scenariju, ne znam – izjavila je Mihajlovićeva. Ona se u javnosti ne voli isticati i potpuno drukčije izgleda.

Danas izgleda ovako:

Loading..

Categories: Najnovije,Showbizz

Leave A Reply