Ona je nova pobjednica Zvezda Granda, bolja je od Džejle: Kad se pojavila odmah su dali "da", kakav glas, ovo morate da vidite - Lifesytledom

Ona je nova pobjednica Zvezda Granda, bolja je od Džejle: Kad se pojavila odmah su dali “da”, kakav glas, ovo morate da vidite

Predstavila se kao Vanja Knežević iz Banja Luke kada se pojavila u prvom krugu Zvezda Granda, a tada je pred žirijem otpjevala pjesme Zbunjena Ivane Negativ i Živote moj Usnije Redžepove.

Tada je oduševila žiri i osvojila ukupno pet glasova, koje su jo dali Nikola, Marija, Viki, Jelena i Ana. Ovo mi je bilo veoma dobro, rekla je Karleuša i potvrdila da joj želi biti mentorka tokom takmičenja. I Ana je ostala oduševljena, pa je potvrdila svoj glas. Odlične su i pjesme, sjajno si otpjevala i snašla si se u oba žanra tako da od mene imaš “da”, rekao je Nikola Rokvić.

Šerifovićeva joj je poručila da je bila dobra, ali nije bila sigurna kako će da se snađe u svemu sa ostalim takmičarima jer je mlada, ali nije htjela odustati zbog talenta, pa je konkurisala za mentora.

Ti si neko koga bi svako poželio, samo su ti godine prepreka. Mislim da bi ti trebalo još godinu dana, ali evo i moj glas, rekla joj je Viki. Ali, Vanja je izabrala Mariju Šerifović kao iz topa.

To doduše i ne treba da čudi, pošto skoro svi kandidati koji se pojave u ovom takmičenju, žure da izaberu Mariju kao mentorku. Jedan od izuzetaka bila je Azra Husarkić, mlada pjevačica poznata po izvođenju sevdaha, koja je pak izabrala Anu Bekutu.

Categories: Najnovije,Showbizz

Leave A Reply