Ponekad se ljudi šale s policijom ili ambulantom kako bi se malo zabavili, ali nisu ni svjesni okolnosti. To radi pogotovo mlađa populacija u današnje vrijeme. Ova je žena iskoristila dobar trik koji joj je spasio život. Izvela je to vrlo pametno.

Policija redovito prima neke neobične pozive, tako da uvijek ne može skontati koji je pravi, a koji ne. Većinu ovih poziva klinci prave iz zabave koji ne shvaćaju da u tom trenutku zauzimaju liniju nekome kome stvarno treba pomoć tamo gdje je stvarno nekome život na kocki.

Sada su operateri centra 911 primili samo jedan takav poziv. Operator je primio poziv te je detaljno opisao tijek poziva. Srećom, ovaj je čovjek već bio dobro iskusan, tako da je jako dobro reagovao. Zbog svog je iskustva znao da li je to bila šala ili stvarno poziv u pomoć. Možda ćete ovaj razgovor smatrati prilično blesavim, ali i operater i ta žena koja je zvala igrali su veliku ulogu.Ovako je glasio poziv nepoznate osobe. Operater je pitao u čemu je njezin problem, a ona je rekla svoju adresu. Operater ju je pitao što se tamo stvarno događa, a ona mu je rekla da bi željela naručiti pizzu za dostavu.

Mislio je da je to još jedna šala i rekao joj je da je dosila 911. Rekla je da zna i pitala ga je može li dobiti veliku pizzu s pola kobasicama i pola gljiva. Ponovno ju je pitao zna li koga dobiva. Odgovorila je da zna, a zatim je operater nazvao i pitao je li još netko s njom u sobi, a ona mu je odgovorila: “Da, tačno je, znate li koliko ću dugo još morati čekati?” ”.

Preporuke