Danas živimo u jako narcioidnom dobu, youtuberi, influenseri, starlete i TikTok zvijezde su samo od nekih slavnih ljudi koji nastaju na dnevnoj bazi. Materijalistički i potrošački uticaj mentaliteta Amerikanaca i Zapada negativno utiču na naše poimanje ljepote i normalnog života.

Mnoge djevojke i žene se previše šminkaju, idu u solarij što je jako nezdravo. Uz to dolaze i estetskih zahvati koji izvještače ljude. Mi ćemo danas pisati o osobi koja se ne bi složila da je prirodni izgled dosta ljepši. Naime, riječ je o starleti sa Novog Zelanda, a njeno ime je Tara Honey, koja ima srpske korijene, a potrošila je oko 7 miliona dinara da se u potpunosti izvještači i izgleda plastično.

Sav taj novac koji je ona potrošila izađe kao 140 prosječnih plata, a ono što će vas možda još iznenaditi jeste da ona potiče iz Srbije. Naime, njena majka je, kako smo saznali iz Niša i ova žena se ponosi srpskim porijeklom, ali i svojim estetskim zahvatima, te tvrdi da će ih biti još, kako bi dostigla savršenstvo.

Advertisement