Vrlo dobro se zna da današnja estrada zarađuje ogromne količine para. To se rasipa na sve strane, ekskluzivna auta, bahaćenje po ljetovanjima i egzotične destinacije. Bukvalno se takmiči ko će imati bolju vilu sa što raskošnijim bazenima, gledaju se kvadrature istih, i samo se pokušava biti bolji od svoga komšije.Nekada davno prije, tamo 80 ih godina to i nije postojalo. Pjevači i pjevačice živjeli su skromno, vozni park je više manje kod svih bio takoreći isti, dok je danas situacija itekako drugačija. I ne čudi što su se vrijednosti totalno promijenile, tako i u muzici daju se milioni na spotove, a pjesma ima rok trajanja par mjeseci. Balkanska estrada je puna takvih likova, a mi baš o jednoj takvoj govorimo u nastavku današnjega teksta.

Ona se zove Dijana Janković, da li ste ikada čuli za ovu djevojku? Ona je poznata pod pseudonimom Didi Džej, možda vam to zvuči poznato? Ona se naime, ako niste znali još davne 2013 godine udala za Danijela Rokvića, IT stručnjaka, a u posljednje vrijeme jako puno vrmena provodi baš u Srbiji. Kada su u njenoj matičnoj zemlji, žive na Vračaru i kući koja ima preko 500 kvadrata. Vjerovali ili ne, kada su ovdje, samo za njene potrebe zaposle 3 kućne pomoćnice, jer njen garderober zauzima gotovo cijeli jedan sprat. Dijana Janković ide toliko daleko, da će sada da uradi restauraciju cijeloga sprata, te će sav da bude u ogledalima. jedan zid će da bude samo za cipele, dok će drugi biti predviđen za odjeću. 

Samo njena “Herman Birkins” torba košta 100.000 eura, i za nju je čekala punih 6 godina. Cipele koje na sebi imaju roleks satove koštaju 20.000 eura.

Preporuke