Ivana Knol je ljepotica koja je svoju popularnost stekla vatrenim navijanjem za hrvatsku reprezentaciju na Mundijalu, te sada na Instagramu ima 2,7 miliona pratilaca a tu često objavljuje svije provokativne fotografije te oskudne odjevne kombinacije u crveno-bijelim kockicama. I dok joj mnogi to i zamjeraju, Ivana je po mnogima ponijela i titulu najzgodnije navijačice na svijetu, ali malo ko poznaje ljubavni život ove atraktivne navijačice. I mada na tribinama nikada nije viđena u društvu muškaraca, poznato je da je ona već godinama u vezi sa biznismenom Antom, a koji je navodno direktor istarske firme koja se bavi gradnjom nekretnina. To pokazuju i njene fotografije koje su nastale ispred luksuzne vile s bazenom u naselju Kringa u Istri, gdje je Ivana često boravila dok je bila u Hrvatskoj.

Ipak, odaje je još jedan detalj, ako malo prelistate njene objave i iz prošlosti, vidjet ćete da su tu i dalje sve njene stare zajedničke slike sa Antom. Izgleda da je ovaj par najviše dijelio trenutke za zajedničkih putovanja, te neke fotografije sežu i u 2014. godinu, te su njih dvoje između ostalog posjetili i Brazil, Budimpeštu, Lisabon, Diznilend i Oktobarfest u Minhenu. Da Ivana oduvijek gaji strast prema fudbalu dokazuje i fotografija sa Svjetskog prvenstva u Brazilu 2014. godine na kojem joj je društvo također pravio dečko.

Njihova posljednja objavljena zajednička fotografija je iz 2017. godine, a tada je ona otkrila da se njen dečko više ne želi javno eksponirati, ali da je upravo on često fotografiše kao i da mu ne smetaju njene golišave slike. Nedavno je na pitanje pratitelja da li je u vezi Ivana rekla:

‘Nisam slobodna posljednjih 11 godina. Prva veza 3 godine, druga 6 mjeseci i treća, evo, više od 7 godina’, otkrila je Ivana. Dodala je i da je često povezuju sa sportistima: ‘Nisam bila ni sa kim u vezi, a toliko me razapinjete s tim. Dečko mi je arhitekta po struci, ali bavi se zapravo građevinom’, komentarisala je.

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here