Gledajući današnji naslov vrlo dobro se zna da je danas riječ o rijaliti programima koji su okupirali sve TV stanice, i koji su definitivno glavni sadržaj koji se upražnjava diljem cijelog Balkana. U posljednje vrijeme smo se držali Zadruge, međutim i Parovi itekako imaju šta za pokazati, i u posljednjih 10 ak dana oni su itekako zategli što se tiče same gledanosti.Podatak da će kristijan Golubović za ulazak u Zadrugu dobiti 400.000 evra, natjeralo je i gospodina Marića da preko svojih veza(pominje se i Beogradsko podzemlje), natjera Kikija Golubovića da za veću cifru dođe u Parove. Šta će od toga biti, ostaje nam ipak da vidimo u budućnosti, sve će nam se lijepo kazati. Danas govorimo o Dragani Marinković, koja kada je ušla u Parove, svi su mislili da je riječ o fino odgojenoj djevojci, međutim, tu smo se prevarili.

Nije joj puno trebalo, da ova frizerka pokaže koliko voli mjenjati muškarce, izredala je trojicu za redom, dok je na kraju završila sa unukom Ere Ojdanića. Odzvanjalo je danima od njihove akcije, i nije je bilo stid nimalo, iako je majka dvoje djece, koja to sve moraju da gledaju. Pitamo se, gdje joj je pamet?

sada su ipak u malo zategnutim odnosima, i Erin unuk je mole da se pomire, međutim Dragana je itekako tvrd orah. “Zašto ne želiš da se miriš sa mnom? Imali smo odličan se ks, sve je prštalo?”. Šta će biti između njih dvoje, ostaje nam da vidimo. Koji su vaši favoriti u parovima? Pišite nam u komentarima.

Preporuke