Danas kada je sve dostupno na društvenim mrežema , često nailazimo na informacije , koje u drugim okolnostima ne bismo znali ni u ludilu , tako znamo sve o svima , posebno kada se radi o poznatim ličnostima , sa estrade ili svijeta šoubiza , pa čak i politike.Nerijtko saznamo i za neke rodbinske veze koje su bile već odavno zaboravljene i gurnte pod tepihe zaborava.

 

 

Vjerujemo da ste u trenutku kada ste pročitali prezime svi od reda pomislila na Željka Ražnatovića , a kako i ne biste zapravo , jer je pokojnik imao nekoliko žena i ukupno osmoro dece sa njima . Među njima je pored Anastasije i još jedna kćerka , koju je dobio sa Belgijskom socijalnom radnicom , sa kojom nije bio u braku , nego su imali vanbračnu zajednicu iz koje se rodila kćerka , ali njeno je ime Sofija. Sofijina mama je Željka branila tokom njegovog boravka u zatvoru u Belgiji.

 

Međutim djevojka o kojoj govorimo danas je Maša Ražnatović i ona je zapravo kćerka našeg poznatog košarkaša , Miška Ražnatovića , koji je svoju slavu stekao osamdesetih i devedestih godina prošlog vijeka , a danas je uspješan košarkaški menadžer. Maša je prije nekoliko dana napunila 18 godia i u sportu je veoma uspješna u košarci a nastupa za ŽŽK Art Basker i juniorska je reprezentativka Srbije. Možemo reći da uspješno gazi stopama svoga oca.
Oim toga ona je jako popularna na društvenim mrežama , ima hiljade pratilaca sa kojima dijeli svoje fotografije. A i fotografije su vrhunske sa raznih destinacija , njenih putovanja , tako da možemo reći da je uspješna i u tom svijetu , te da je na neki način sportsko modna infulenserica.